Vi hjälper dig med riskutbildningar i Kalmar

Nedan hittar du de riskutbildningar vi erbjuder.
 • Riskettan bil är den teoretiska delen av de obligatoriska riskutbildningarna. Detta är en separat kurs och riskettan för bil är ej den samma som riskettan för mc. Kursen kan göras utan förkunskaper och körkortstillstånd krävs ej. Om man går riskettan eller risktvåan först spelar heller ingen roll. Giltighetstiden på utbildningen är 5 år.

  Du behöver ej vara elev på skolan för att gå riskutbildning 1 på bil utan alla är lika välkomna.

  Det du behöver tänka på är att ha med dig en giltig legitimation samt att komma till Anders trafikskola ca en kvart innan kursen börjar.

  Boka direkt
 • Vi bokar och utför Risk2 bil för vår skolas elever  som privatist ring och boka på Syab trafikcenter 0480-13740

 • Riskettan Mc är den teoretiska delen av riskutbildningen. Detta är en separat kurs och riskettan för mc är ej den samma som riskettan för personbil. Kursen kan göras utan förkunskaper och körkortstillstånd krävs ej. Om man går riskettan eller risktvåan först spelar heller ingen roll. Giltighetstiden på utbildningen är 5 år.

  Du behöver ej vara elev på skolan för att gå riskutbildningarna på mc utan alla är lika välkomna. Detta gäller även riskettan för personbil.

  Det du behöver tänka på är att ha med dig en giltig legitimation samt att komma till Anders trafikskola ca en kvart innan kursen börjar.

  Boka direkt
 • Risktvå mc är den praktiska delen av de obligatoriska riskutbildningarna. Kursen kräver goda förkunskaper i att manövrera motorcykeln detta för att säkert kunna genomföra kursen samt att uppnå den krav nivå som kursen ställer på deltagaren. Om deltagarens manövrering eller övriga beteende är ett hinder för säkerheten och att kursens moment ej till fullo kan genomföras och på så vis leder till ett underkännande kommer kursen ändock till fullo debiteras. Är du osäker på om du är redo kontakta oss på kontoret. Körkortstillstånd krävs ej. Om man går riskettan eller risktvåan först spelar heller ingen roll. Giltighetstiden på utbildningen är 5 år.

  Du behöver ej vara elev på skolan för att gå riskutbildningarna på mc utan alla är lika välkomna.

  OBS! Kursen utförs på SYAB trafikcenter. (Sök ej på Syab på tex google,då hamnar du vid huvudkontoret) Sök på Elverslösa 9, korsningen Elverslösa/Fölehagsvägen och följ vita skyltar mot Syab trafikcenter.

  Kursen måste betalas i förväg via e-handel eller på Anders Trafikskola under kontorstid. mån 12.00-16.00, ons 12:00-17:00

  Det du behöver tänka på är att ha med dig en giltig legitimation samt att komma till Syab trafikcenter ca en kvart innan kursen börjar.

  Boka direkt

Boka / ställ din fråga här så återkommer vi så snart vi har möjlighet!